FAQ (POGOSTA VPRAŠANJA)

KAKO TI LAHKO POMAGAM?

Zaenkrat stane strošek poštnine, v katerega je vštet strošek pakiranja 3,50€. Kmalu pa upamo, da bomo z razvojem spletne trgovine lahko ponudili brezplačno poštnino.

Zelo lepo! Vsak kos nakita dobiš v darilni škatlici, ki je primerna tudi za to, da nakit podariš.

Seveda! Zakon o varstvu potrošnikov omogoča potrošnikom, da v 14-dnevnem roku od pogodbe odstopijo in o tem obvestijo prodajalca. Trenutno je možno vračilo na vaše stroške.

Da izveš za ugodnosti in promocije kot so akcije s popusti, brezplačnimi darili ali darilci naj spremljaj na socialnih omrežjih in se prijavi na naše e-mail novičke. Da slučajno česa ne zamudiš

Vedno si dobrodošel/a, da nas kontaktiraš na: ana@amelie.si ali pa nas pokličeš med 9. in 17. uro na 040 70 12 35.

Ker se zelo potrudimo, je to malo verjetno, v kolikor pa bi se vseeno zgodilo te prosimo, da nam pošlješ fotografijo in z veseljem ti ponudimo zamenjavo.

Pošiljke načeloma pošljemo še isti dan, ko prejmemo plačilo. V praksi to pomeni da po prejemu plačila dobiš paket v 1-3 delovnih dnevih.

Seveda! Ko odpošljemo tvoj paket dobiš na e-mail naslov tudi sledilno številko.

Seveda! Naša spletna trgovina je 100% varna, po najvišjih standardih – z SSL certifikatom. To lahko preveriš tako, da pogledaš v URL, ki vsebuje “‘https://”, s pomeni safe (varno).

Kodo za popust vpišeš v košarici ali na blagajni ob zaključku nakupa.

Takoj ko tvoj paket osebno nesemo na pošto (ja, takšni so začetki), dobiš potrditveni e-mail, da je tvoj paket na poti.

V opisu vsakega izdelka je naveden tudi material, iz katerega je izdelan. Večina našega nakita je iz nerjavečega kirurškega jekla in srebra.

Če v potrditvenem e-mailu opaziš napako, nas prosim pokliči na 040701235 ali nam piši na ana@amelie.si

Predlagamo, da najprej pogledaš v “spam” oziroma “junk” mapo, mogoče se naš e-mail skriva tam. V kolikor ga ni, nas prosim pokliči na 040701235 ali nam piši na ana@amelie.si

Nisi našel/a odgovora? Piši nam!