Na kaj paziti pri nakupu zapestnice za nogo

Zapestnice za noge so poleti eden najbolj priljubljenih modnih dodatkov. Kljub temu jih lahko nosiš tudi v drugih letnih časih, saj so odličen modni dodatek k elegantnim oblekam, hlačam, kjer so vidni gležnji, krilom in oblekicam. V nadaljevanju ti bom predstavila na katere stvari moraš biti pozorna, ko se bo v tvoji košarici znašla zapestnica za nogo.

Pri nakupovanju zapestnice za  nogo je zagotovo potrebno upoštevati svoj stil. Sama svojo omaro poznaš najbolje – bodi pozorna, da se zapestnica za nogo ujema s tvojimi kosi. In še zlato pravilo: zagotovo je bolje, da se v tvoji skrinjici za nakit znajde kakšna zapestnica za nogo več kot premalo, da boš lahko kombinirala različna oblačila. V vsaki omari je vedno dobrodošla srebrna zapestnica za nogo.

Srebrna zapestnica za nogo:

Odločiti se moraš, ali želiš, da ti zapestnica za gleženj visi ohlapno pod gležnjem ali tesno nad njim. Če te zanima kakšen je najboljši način za določitev prave velikosti za ohlapne zapestnice za nogo, je, da izmeriš svoj gleženj in tej velikosti dodaš 0,5 – 1 cm. Če želiš, da je tvoja zapestnica za gleženj tesna, pa izbereš približno velikost obsega svojega gležnja oz. dela, kjer želiš nositi nakit. Še najbolje pa je izbrati zapestnice za nogo, ki so prilagodljive velikosti. Takšne najdeš tudi pri meni.

Ko se odločaš, kakšna naj bo tvoja zapestnico za nogo, imej v mislih, da mora biti iz kakovostnega materiala. Ko jo boš kupovala, si zapomni, da je najboljši material zapestnica za nogo nerjaveče jeklo. Zapestnica za na nogo iz nerjavečega jekla je namreč tista, ki je primerna tudi za v morje. Tako zapestnica za gleženj zaradi vode ne bo zarjavela. Prednost nerjavečega jekla pa je tudi ta, da je hipoalergena, zato jo lahko nosijo tudi alergiki. Ko boš naslednjič kupovala nakit, ki ga imaš namen nositi v vodi, si torej zapomni da naj bo iz nerjavečega jekla.

 

To so tri najpomembnejše stvari, ki jih moraš upoštevati, ko se bo v tvoji košarici znašla zapestnica za nogo. 

Saj se spomniš kar sem napisala, da je najpomembneje pri materialu? Ja, da je zapestnica jeklena. Vse Amelie zapestnice za nogo so narejene iz nerjavečega jekla in primerne tudi za v morje in bazen. Izbiraš lahko med različnimi modeli

Pravkar sem dodala novo kolekcijo zapestnic za nogo! Moj najljubši model je zagotovo Silver heart charm, za katerega verjamem, da bo všeč tudi tebi. Tako te ljubezen spremlja čisto vsepovsod … Tudi v morju. 

Silver snake chain bo tvoja najljubša, če obožuješ minimalističen nakit in preprostost. Ti povem še nekaj? Najdeš jo lahko tudi v zlati barvi. Če pa iščeš zapestnico, ki bo popestrila tvoj outfit, tudi če boš nosila preproste superge, pa je to zagotovo model twisted chain, ki je popolna kombinacija tako s supergami kot s sandali. Malenkost drugačna je Turqoise ocean anklet, ki je nepogrešljiv kos nakita za poletne dni na morju. S svojo barvo sovpada z morjem zato bodo fotografije z njo ob vodi še toliko lepše. Zadnji model Coin zapestnica za nogo pa zagotovo pade v oči, zato boš z njo zagotovo prejela ogromno pohval.

 

PRIPADA TI POPUST!

Vpiši svoje ime ter email in prihrani 10% ob prvem nakupu. 😍

Tvoja košarica

Še malo in kmalu bodo pri tebi:

Ups, tvoja košarica je še prazna

Hitra dostava: 1 - 3 dni

Plačilo z Visa kartico
Plačilo prek Paypal
Plačilo z Mastercard
Plačilo po povzetju
Plačilo z Maestro
Plačilo z Visa kartico
Plačilo prek Paypal
Plačilo z Mastercard
Plačilo po povzetju
Plačilo z Maestro

Tvoja košarica

Še malo in naslednji izdelki bodo kmalu pri tebi:

Ups, tvoja košarica je še prazna

Hitra dostava: 1 - 3 dni

Plačilo z Visa kartico
Plačilo prek Paypal
Plačilo z Mastercard
Plačilo po povzetju
Plačilo z Maestro

V košarici ali blagajni vpiši spodnjo kodo in izkoristi 10% popust:

AMELIE10