POLITIKA ZASEBNOSTI

Hej! Me veseli, da si se nam pridružila Veselim se skupnega sodelovanja! Spodaj najdeš vse potrebne informacije in podrobnosti o našem sodelovanju.

  1. Splošno

Vaša zasebnost je za nas izjemno pomembna. Ta politika zasebnostt določa, kako podjetje AMELIE, Tanja Jugovic s.p. (v nadaljevanju: “mi”, “nas” ali “AMELIE”) zbere, uporablja, razkriva in varuje osebne podatke, ki jih pridobimo od uporabnikov, ki nam pošiljajo svoje uporabniško ustvarjene vsebine (v nadaljevanju: “vsebine”). Prosimo, da pozorno preberete to politiko, da boste razumeli naš pristop k zasebnosti in kako ravnamo z vašimi podatki.

  1. Zbiranje podatkov

Zbiramo uporabniško ustvarjene vsebine, ki nam jih pošljete prostovoljno in s soglasjem. To lahko vključuje, vendar ni omejeno na fotografije, videoposnetke, besedila, glasbo ali drugo ustvarjalno gradivo. S tem, ko nam posredujete vsebino, soglašate, da podjetje AMELIE, Tanja Jugovic s.p. (v nadaljevanju: “mi”, “nas” ali “AMELIE”) pridobi polno lastništvo nad temi materiali in jih lahko uporabi za namene družbenih medijev, oglasov, spletnega mesta in trženja.

  1. Uporaba podatkov

Vaše uporabniško ustvarjene vsebine bomo uporabljali izključno za namene, navedene v prejšnjem odstavku. To lahko vključuje objavo na naših družbenih omrežjih, spletnem mestu, uporabo v oglasih ali drugih marketinških materialih. Prav tako si lahko pridržujemo pravico, da vaše vsebine prilagodimo ali jih spreminjamo, vendar bomo pri tem spoštovali vaša moralna in zakonska pravila glede uporabe teh vsebin.

  1. Razkritje podatkov

Vaše uporabniško ustvarjene vsebine lahko razkrijemo tretjim osebam, vključno s podizvajalci, ki delujejo v našem imenu in so nam v pomoč pri izvajanju marketinških dejavnosti. Ti prejemniki bodo imeli dostop do vaših vsebin le v obsegu, potrebnem za izpolnitev njihovih nalog in bodo zavezani k spoštovanju zasebnosti in varovanju vaših podatkov.

  1. Shranjevanje podatkov

Vaše uporabniško ustvarjene vsebine bomo hranili v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov in našimi internimi politikami. Vaše vsebine bomo hranili samo tako dolgo, kot je potrebno za dosego namena, za katerega so bile zbrane, ali tako dolgo, kot je zahtevano v skladu z zakonodajo.

  1. Varovanje podatkov

Smo zavezani k varovanju vaših podatkov in sprejmemo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, zlorabo, spreminjanjem ali uničenjem podatkov. Kljub temu pa ni nobenega sistema, ki bi bil povsem varen, zato ne moremo zagotoviti popolne varnosti podatkov, ki nam jih posredujete.

  1. Vaše pravice

Kot posameznik imate določene pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki. To vključuje pravico do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave in ugovora glede obdelave vaših podatkov. Za izvrševanje teh pravic nas lahko kontaktirate prek kontaktnih podatkov, navedenih v nadaljevanju.

  1. Spremembe zasebnostne politike

Pridržujemo si pravico do spremembe te zasebnostne politike po lastni presoji ali kot zahteva zakonodaja. Spremembe bodo začele veljati takoj, ko bodo objavljene na našem spletnem mestu. Zato vam priporočamo, da redno pregledujete to politiko, da boste obveščeni o morebitnih spremembah.

  1. Kontaktne informacije

Če imate kakršna koli vprašanja, skrbi ali zahteve glede te zasebnostne politike ali vaših osebnih podatkov, nas lahko kontaktirate na naslednjih kontaktnih podatkih:

Podjetje AMELIE, Tanja Jugovic s.p., ana@amelie.si, 040 70 12 35

Zahvaljujemo se vam zaupanje, ki ste ga izkazali AMELIE. Vaša zasebnost je za nas izjemno pomembna in si bomo prizadevali za zaščito vaših podatkov v skladu z najvišjimi standardi.

PRIPADA TI POPUST!

Vpiši svoje ime ter email in prihrani 10% ob prvem nakupu. 😍

Tvoja košarica

Še malo in kmalu bodo pri tebi:

Ups, tvoja košarica je še prazna

Hitra dostava: 1 - 3 dni

Plačilo z Visa kartico
Plačilo prek Paypal
Plačilo z Mastercard
Plačilo po povzetju
Plačilo z Maestro
Plačilo z Visa kartico
Plačilo prek Paypal
Plačilo z Mastercard
Plačilo po povzetju
Plačilo z Maestro

Tvoja košarica

Še malo in naslednji izdelki bodo kmalu pri tebi:

Ups, tvoja košarica je še prazna

Hitra dostava: 1 - 3 dni

Plačilo z Visa kartico
Plačilo prek Paypal
Plačilo z Mastercard
Plačilo po povzetju
Plačilo z Maestro

V košarici ali blagajni vpiši spodnjo kodo in izkoristi 10% popust:

AMELIE10